Smørbrødsentralen i Bergen - Din leverandør på catering i Bergen

Koldtbord

Snitter

Tapas

Varmmat

Vår yrkesstolthet bygger på at vi leverer mat av beste kvalitet.
Ferske råvarer kjøpes hver dag.

Smørbrødsentralen Laxevaag Catering er en profesjonell leverandør hovedsakelig til Bergens markedet. Enten du nå skal ha fest eller konferanse, overtidsmat eller bursdag; catering løser mange problemer.

Smørbrødsentralen har lang erfaring innen catering.

Fra våre egne produksjonslokaler på Midtun i Bergen, leverer vi catering over hele Bergen, utifra ønsker og behov fra kunder. Smørbrødsentralen har spesialisert seg på kundetilpassede løsninger. Vår solide kunnskap, evne til samarbeid, og interesse for å finne akkurat din løsning, gjør oss til din beste partner.

Smørbrødsentralen ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på catering. Vi har som mål at alle våre kunder skal sitte igjen med en smaksopplevelse etter de har prøvd våre matvarer.

Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig innenfor catering. Dette kan vi. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid.

De beste råvarer til vår catering

Når du bestiller mat fra Smørbrødsentralen er du garantert kun beste kvalitet. Vi bruker bare de beste råvarer som er å få tak i fra inn - og utland. Dette gjelder også lettmatingredienser.

Vi tilbyr catering til forskjellige typer arrangementer i Bergen :

Catering til bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestund, møte, firmafester, forening, jubileumsmiddag og Idrettsarrangement Catering til runde dager, selskap og overtidsmat

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling.

Frakt på catering i Bergen:

Hverdager: Kr 125,- inkl mva
Helg/Helligdager: Kr 225,- inkl mva 
Rushtid(06.30-09.00) (14.30-16.30) Kr 175 inkl mva